Not known Facts About ثبت شرکتها

مواردی که منجر به انحلال شرکت ها می شود در حالت کلی عبارتند از:

شرکت مدنی از اجتماع دو یا چند مالک در شی ء واحد به نحو اشاعه تشکیل می گردد و از در هم آمیختن سهم الشرکه ی نقدی و غیرنقدی افراد حقیقی و حقوقی به وجود می آید.

ارائۀ این مدرک برای ثبت شرکت‌هایی که موضوع فعالیت آنها نیاز به دریافت مجوز از مراجع ذی‌صلاح دارد الزامی است. کارت بازرگانی

مرجع ثبت برند، «مرکز مالکیت معنوی» سازمان ثبت اسناد و املاک کشور است. 

۱)شرکت های سهامی: شامل شرکتهای سهامی عام و شرکتهای سهامی خاص.

شرکت یا موسسه می‌تواند از سایر نهادهای داخلی و حتی خارجی نمایندگی رسمی دریافت نماید.

معامله برای شرکت توسط شریک با مسئولیت محدود به منزله ضامن بودن وی در قبال تعهدات آن معامله خواهد بود؛ مگر آنکه وکالت از طرف شرکت داشته باشد.

مراحل لازم برای ثبت شرکت در تهران با سهامی خاص عبارت است از:

در واقع با تاسیس شرکت شخصیت حقیقی شما به شخصیت حقوقی تبدیل می‌شود. اعتبار قانونی شرکت‌های ثبت‌شده و مسئولیت حقوقی آنها موجب می‌شود که کارفرمایان و سرمایه‌گذاران اعتماد بیشتری به آنها کنند. در نتیجه با ثبت شرکت میزان جذب مشتری، فروش محصولات، سوددهی و قدرت رقابت شما بسیار بیشتر می‌شود. مفهوم ثبت شرکت در میان اعضا نیز هنگام تقسیم سود و انتقال مدیریت بسیار اهمیت پیدا می‌کند. حضور در پروژه‌های بزرگ و بستن قراردادهای مهم فقط با طی کردن روند قانونی تاسیس شرکت امکان‌پذیر خواهد شد.

مطابق تعریف قانون تجارت «شرکت با مسئولیت محدود» شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکاء بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد، فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت، ثبت شرکت در تهران مسئول قروض و تعهدات شرکت است».

شرکت مسئولیت محدود به شرکتی گفته می‌شود که با همکاری دو یا تعداد بیشتری از افراد تشکیل شده است. در اینگونه شرکت‌ها سرمایه شرکت به سهام و یا قطعات سهام تقسیم نشده و هرکدام از این شرکا تنها به اندازه سرمایه واگذاری شده خود در قرض‌ها؛ وظایف؛ مسئولیت‌ها و تعهدات گوناگون شرکت دخالت دارند.

به عبارت دیگر می توان گفت شرکت تضامنی، نوعی شرکت خانوادگی است.

شرکت های مختلف با توجه به نوع فعالیت، تعداد مؤسسین، حوزه فعالیت و... نیازمند پیمودن مسیرهای متفاوتی برای ثبت هستند.

تعاونی های تولیدی شامل تعاونی هایی است که در امور مربوط به کشاورزی، دامداری، دامپروری، پرورش و صید ماهی، شیلات، صنعت، معدن، عمران شهری و روستایی و... فعالیت می نمایند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *